Rólunk

Az egyesület alapítói nagy kedvelői a kerékpározásnak, a természetjárásnak.

 A Duna-Gerecse Kerékpáros és Szabadidősport Egyesület megalakításakor célunk volt, hogy a sportéletet széles körben támogassa, népszerűsítse. Mindenki, aki a Duna Gerecse vonzáskörzetében él és tevékenykedik, lehetőséget kapjon a szabadidő hasznos eltöltésére, legyen szó kerékpározásról, vízitúrákról vagy egyszerű kirándulásról.
Céljait és feladatait tekintve alternatívát szeretnénk kínálni a szabadidő hasznos és egészséges eltöltésére minden korosztály számára. Különösen a fiatalokat, gyerekeket megszólítva, hogy megtapasztalhassák mindazt, amit a sportolás, a mozgás nyújthat számukra, mindamellett, hogy a gyermekkorban elkezdett sportolás fontos az egészséges teljes élethez.
Az egyesület működési központja a táti focipálya és sporttelep.
Terveink között szerepel nyári táborok, sportszakkörök, sportrendezvények szervezése, labdarúgás, röplapba, tenisz, kerékpártúrák, vízitúrák, kirándulások.
Mozgásos élmények nyújtásával az egészséges életmódot kívánjuk népszerűsíteni, elősegíteni. Szeretnénk, ha mindenki a saját ízlésének megfelelően megtalálná a neki szimpatikus mozgásformát, sportot.